Gyermekkönyvtárunk

Könyvtárunk különálló gyermekkönyvtári részleggel rendelkezik, ahol rendszeresen szervezünk különféle rendezvényeket, író-olvasó találkozókat és koncerteket, melyre szeretettel várunk benneteket és családjaitokat. Iskolai és óvodás csoportok számára előzetes egyeztetés után téma-, könyv- és könyvtárismertető foglalkozásokat tartunk.

Heti rendszerességgel, keddenként várjuk 0-3 éves korig a gyermekeket és szüleiket Varázsmese – Varázstorna baba-mama foglalkozásunkra. A Marcali Egészségfejlesztési és Prevenciós Iroda munkatársai: mentálhigiénés szakember, népegészségügyi szakember, gyógytornász, védőnő és dietetikus hallgató segítségével dolgozzuk fel a heti témáinkat. Természetesen a könyvajánló, közös éneklés, mondókázás és ölbeli játékok sem maradnak el.

Évközben rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat és játszóházakat, amik valamennyi korosztályt megmozgatnak. Gyermekek, felnőttek egyaránt szívesen készülnek az év ünnepeire úgy, hogy a húsvéti vagy adventi hangulatot már napokkal az ünnepi időszak előtt a könyvtárba varázsoljuk.

Gyermekkönyvtárosunk Gaál Virág bármikor szívesen áll az olvasóink rendelkezésére.

 Találkozzunk tehát a Gyermekkönyvtárban!